background_slide.jpg

Terapi

Att gå i terapi innebär ofta att gå och prata med någon. Det finns många olika sorters terapi tex du kan gå i terapi för att du vill må bättre, lära känna dig själv bättre eller för att du vill förändra din situation eller något hos dig själv.

Hos oss kan du få hjälp med psykisk ohälsa, det innefattar följande områden: depression, ångest, stress, kriser och missbruk.

Vi samarbetar med trygga familjer och via dem får du hjälp i din relation med dina relationsproblem och kriser oavsett om du går hos oss för ett missbruksproblem eller du söker rådgivning av andra skäl

Läs mer
Kostrådgivning

Hälsa

Vad betyder hälsa för dig? Hälsa enligt WHO betyder ” ett tillstånd av fullkomligt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte endast frånvaro av sjukdom .

Vi på Go Deeper clinic erbjuder dig att få rådgivning omkring dessa områden: kostrådgivning , stresshantering och ekonomisk rådgivning .

Läs mer
Anhöringsstöd

Anhöringsstöd

Vi vill ge dig som anhörig ett stöd. När du ser din partner/förälder/son eller dotter fastna i ett beroende eller har en psykisk ohälsa så startar också din resa, din kamp mellan hopp och förtvivlan, hopp och förtvivlan. Tillsammans med andra i liknande situation så får du hjälp med att bearbeta och med en professionell kurator eller terapeut som kan leda grupper eller vara ditt individuella stöd.

Läs mer
konsultation

Webinars

Vi erbjuder dig oavsett vart du bor möjligheten att delta i någon av våra kurser via webben. Det sker i form av gruppbehandling/kurs där alla deltagare får koppla upp sig och så ”ses vi som grupp” på Skype eller annan plattform. Förutom uppkopplingen kommer vi att träffas i verkliga livet till en arbetshelg under behandlingens gång.

Läs mer